Een autospuiterij nodig? Zoek niet verder! Autospuiterij Schinkel is al meer dan 10 jaar de specialist op Urk en omstreken. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij uw auto zeer professioneel spuiten en repareren. Autoschade of Autospuiterij nodig, wij bieden u het meest volledige pakket voor restauratie of reparatie van uw auto of oldtimer.

Waarom uw auto spuiten?
Er zijn verschillende situaties waarin u kunt overwegen om uw auto te laten spuiten. Een nieuwe laag verf geeft de auto een mooi en verzorgd uiterlijk, maar waarom zou u dat willen?

  • veel oppervlakkige schade is niet meer te zien na een spuitbeurt;
  • het heeft die mooie ‘finishing touch’ aan je auto;
  • met een nieuwe verflaag kunt u uw auto voor een veel betere prijs doorverkopen;
  • zin in iets anders? Spuit de auto een andere kleur en hij is als nieuw.

Autospuiterij Schinkel
Wij nemen niet alleen zorg voor het vakkundig spuiten van uw auto, maar staan ook garant voor een professionele reparatie, onderhoud, tunen of het restaureren van uw auto. Daarnaast kunnen wij in onze Autospuiterij ook zorg dragen voor het repareren en spuiten van kunststof onderdelen van uw auto of motorfiets. Door onze kunststofreparaties bent u al snel veel voordeliger uit dan wanneer u tot de aankoop van nieuwe onderdelen overgaat. Uw auto of bedrijfswagen wordt zorgvuldig gespoten en is klaar binnen de afgesproken termijn. Na de spuitbeurt is deze weer als nieuw en kunt u meteen de weg op.

Advies op maat
Bent u van plan om uw auto te laten spuiten? Wij nodigen u van harte uit om langs te komen voor een persoonlijk advies. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie kunnen wij u tot in detail vertellen over de realisatie en de kosten voor het spuiten van de auto. U kunt ook altijd contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen voor het spuiten van uw auto bij Autospuiterij Schinkel op Urk, in de provincie Flevoland.